Generaties Schilders: van schilderwerk tot verbouwingen

Generatie Schilders Monnickendam is, zoals de naam reeds aangeeft, van oudsher een schildersbedrijf in Waterland. In schilderen ligt onze basis en passie. Door de jaren heen hebben wij ons veld van expertise echter zeer breed uitgebouwd. Beduidend breder dan onze naam zou doen vermoeden

Zo hebben wij uitgebreide expertise in:

U kunt dus bij Generatie Schilders terecht voor het schilderen of onderhouden van uw gevel, voor het schuren en lakken van uw vloer én wanneer u uw gehele verbouwing of nieuwbouw bij één betrouwbare en ervaren partij wilt onderbrengen. Wij dragen er dan zorg voor dat de juiste vaklui en professionals aan uw project werken. Daarbij is de kwaliteit die wij zelf gewoon zijn te leveren de minimale standaard.

Onze aanpak:
Onze aanpak is eenvoudig: wij inspecteren (vrijblijvend) het 'bestaande werk'. Oftewel: we kijken hoe uw schilderwerk en het onderliggende materiaal er aan toe is. Onze bevindingen koppelen wij naar u terug, om vervolgens met u mee te denken en te adviseren over de beste aanpak. Die aanpak is altijd een combinatie van onder andere de factoren: esthetiek, kosten en duurzaamheid.

Wij adviseren u graag in die afweging. Uiteraard maakt het een groot verschil of u nog 2 dan wel 20 jaar ergens blijft wonen of dat u huurt of koopt. Generatie Schilders schetst u de mogelijkheden zodat u gefundeerd kunt beslissen. Daarom zijn wij dé schilder van Waterland. 

Generatie Schilders Monnickendam is onder andere actief in: Monnickendam / Marken / Zuiderwoude / Holysloot /Overleek / Katwoude / Broek in Waterland / Edam / Amsterdam